Red Grammer

în România

RedGrammerAdunarea Spirituală Națională a Bahá`ílor din România este încântată să anunțe vizita d-lui Red Grammer și a soției sale Jan în București, în perioada 12-15 iunie 2017. Red Grammer este Bahá`í și unul dintre cei mai buni artiști pentru copii și familii din America. Descris de Parent’s Magazine drept “cea mai bună voce a muzicii pentru copii” Red a stabilit standardul de aur în compunerea și interpretarea unei muzici care ne reconectează jucăuș cu tot ce este mai bun în noi. Mai jos, vă trimitem mai multe informații despre prietenul nostru, Red care a mai fost în România acum 7 ani. Poate veți dori să îl cunoașteți mai bine și să povestiți prietenilor interesați...

Citește mai mult...

Regândirea religiei în Germania

13 aprilie 2017, BERLIN

Religia_in_Germania

 

În contextul accelerării mișcării refugiaților din Orientul Mijlociu și Africa de Nord din ultimii ani, societatea germană se confruntă cu un peisaj cultural și religios în schimbare. Aceste prefaceri încurajează o reflecție profundă din partea societății asupra unor aspecte fundamentale.

„Liderii de opinie din Germania ridică întrebări fundamentale, în special legate de religie și de exprimarea acesteia în viața publică,” explică Saba Detweiler, reprezentantă a comunității Bahá’í din Germania.

Aceste întrebări nu sunt limitate la spațiul german. Și în alte locuri din Europa, o supoziție adânc înrădăcinată potrivit căreia religia va dispărea treptat din sfera publică, devenind strict o chestiune privată, este acum pe cale să fie inversată. „Oamenii realizează că religia este o componentă esențială din viața colectivă a umanității. Și nu va dispărea. De aceea, este important să înțelegem mai bine natura și contribuția religiei și să avem un dialog deschis despre exprimarea pozitivă a acesteia în societate,” explică D-na Detweiler.

Citește mai mult...

„Luminoasă frumusețe abstractă”

Reexaminarea impactului unui artist

  Mark Tobey1


VENEȚIA, Italia – În contextul unui aflux de mii de iubitori de artă din întreaga lume așteptați la Veneția în următoarele luni pentru faimoasa Binenală de Artă, unul dintre muzeele de marcă ale orașului își propune să retrezească interesul publicului pentru un pictor american care a reprezentat o figură semnificativă în dezvoltarea artei moderne.

Citește mai mult...

 

Casa Universală a Dreptăţii